hehe może następnym razem ci się uda
A co do gilgii Bractwa to niechcący klikłem nie to co tzrba i... już w niej nie jestem
No to ja se szukam jej... i jakoś nie znalazłem :/ no to chce sobe wlasną załoshyć. Patrze a tu trzeba mieć 150 lvl
Post został pochwalony 0 razy
- Wysłany: Nie 20:19, 22 Kwi 2007
Ice
Uzdrowiciel
Przeczytał: 0 tematów
a tam marudzisz Aravan zagraj sobie w Doh'a tam to trzeba z 50 walk przeprowadzić, żeby mieć 2 lvl, ale łatwiej o kase tam i można depozyt okradać i karczma bardziej mi odpowiada. Tylko, że stronka wolno działa i często przerwy były, dlatego zrezygnowałem
[link widoczny dla zalogowanych]
polecam jeśli ktoś ma cierpliwość
- Wysłany: Nie 21:51, 22 Kwi 2007
canducus
Członek Zakonu Feniksa
Ehhh panowie panowie Jak wy sie wkręcicie w opowiadanie o tych waszych grach to mi normalnie ręce opadają Jestem nie w temacie No ale opowiadajcie co u was słychac bo się normalnie stęskniłam A no tak oczywiście najbardziej za moim światełkiem w tunelu wielkim i kochanym Ice'm ( Boże żebym ja się musiała wrednemu moderatorowi podlizywać żeby mnie nie uchlał ) Właśnie kote ty myśl, myśl nad dalszą częścią Wężowego Grodu Aravan, Canducus, Moderatorzy opowiadajcie co u was Całuski :*
- Wysłany: Śro 14:03, 02 Maj 2007
Ice
Uzdrowiciel
Podlizuj się, podlizuj ;] Musiałem zagrozić, że Cię kotek pogryze, żebyś tutaj wpadła Może jakoś Ci wybaczę
Co tam u mnie słychać ? Studia, imprezy ( wczoraj wróciłem, ale do tej pory mam kaca. Polecam Pigwówke, taka wódka, 75% ma conajmniej, ale wchodzi jak soczeka, taka słodziutka, Nie polecam Lipy z miodem, winiasz za 5 zł w Żabce. Na Warke to ja już nie moge patrzeć, przerzuciłem się na Żywca )
Dalsza część ? Hmm mam w głowie zakończenie serii, ale zapewne jeszcze je zmodyfikuje z 10 razy xD
- Wysłany: Śro 14:32, 02 Maj 2007
canducus
Członek Zakonu Feniksa
"Łelkom" cię Siaba Co u mnie? Hm... jakoś leci... pod górkę. Praca, szkoła, szkoła, praca... dom :/ czyli ogółem muwiąc mało czasu. A i jeszcze pisanie ficków
Teraz ty opowiadaj
W knights'ów chwilowo nie gram a mam wykupionego tego jakmu tam? Złoty szlachcic? a mojemu oupilkowi sie dedło z głodu
A właśnie jakiej jesteście rasy i profesji? Bo ja jestem Półsmok Gwardzista
- Wysłany: Śro 18:36, 02 Maj 2007
Ice
Uzdrowiciel
Ice kochanie ty moje najdroższe ty sobie nie myśl że tak łatwo dam Ci suę pogryźć Hmmm no chociaż z tobą to wiesz, że zawsze i wszędzie Ale zwampirzyć się nie dam Nakromancja mi w zupełności wystarczy Ale jak mnie zaprosisz do jakieś przytulnej karczmy na piwo grze zrobimy masakrę i powybijamy trochę śmiertelników to nie będę narzekać :*
Araaavan jak miło Cię znów widzieć No u mnie po staremu. Nauki huk. Ludnośc mnie zamęcza że żadko rozdziały dodaje jakbym conajmniej czas miała No ale chyba się zbiorę w sobie i zacznę częściej na forum wpadać bo jakoś tak mi pusto bez was jest ( nie nie Ice to nie żaden podliz tylko szczera prawda ) Całuski :*
- Wysłany: Pon 11:03, 07 Maj 2007
Ali Ali
Prefekt Naczelny
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 32 z 37
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach